Hillerød Badmintonklub valgte YONEX til ny leverandør af badmintonudstyr ved sæsonstarten 2014/15.

Hillerød Badmintonklub var på udkig efter en ny partner til at levere badmintonudstyr som bolde, klubtøj og præmier til klubben ved udgangen af forrige sæson. Man var netop oprykket til 1. division i senior-afdelingen og ungdomsafdelingen havde været igennem en rivende udviklingen i et par sæsoner. Man søgte derfor efter en stærk partner, som kunne og ville understøtte klubbens udvikling og ambitionsniveau og samtidig kunne levere de bedste produkter på markedet til konkurrencedygtige priser. Specielt var det vigtigt for klubben at få bolde med stor genbrugsværdi og tøj af høj kvalitet.   

Her et år senere udtaler Hillerød Badmintonklubs formand stor tilfredshed med aftalen med YONEX. ”Vi har opnået stort set alle vores mål med aftalen med YONEX” udtaler Olaf Nyeng. ”Vi har reduceret klubbens boldforbrug med 10-20% sammenlignet med tidligere år og samtidig har vores ungdomsafdeling stor værdi af de brugte bolde fra turneringer og senior-træningen”. Olaf fortsætter ”Klubbens medlemmer har taget godt imod YONEX tøjet, og vi er nu meget synlige ved stævner overalt i regionen, hvor specielt klubbens meget turneringsaktive ungdomsspillere bærer det meget iøjnefaldende klubtøj fra YONEX”. 

Aftalen mellem Hillerød Badmintonklub og YONEX er på fire år, og vil inkludere muligheder for videreudvikling af det stærke partnerskab mellem klubben og YONEX.

Yonex | Scansport A/S | Tinvej 3 | 3060 Espergærde | 4913 0013 | info@scansport.dk| CVR 12825293