Badminton Danmark og YONEX samarbejde

Danmark er, som en af verdens førende badmintonnationer, stolte af samarbejdet med YONEX. Verdens største badmintonproducent YONEX står for høj kvalitet, tradition og fornyelse. 

Badmintondanmark

Badminton Danmarks Eventafdeling samarbejder med YONEX i forbindelse med alle de store og små badmintonturneringer i Danmark. Et samarbejde til gavn for begge parter, hvor de bedste sider fra begge organisationer kommer frem.

YONEX er med til at skabe en ensartethed i Badminton Danmarks fremtoning ved events som Yonex Denmark Open mv. YONEX medvirker i øvrigt til mange forskellige aktiviteter ved de store events, som autografskrivning fra topprofilerne, badminton topprodukter, og masser af gode tilbud for alle de mange besøgende.

Brian Moesgaard, Eventchef

De danske landsholdsspillere er rigtig glade for at træne med Yonex Aerosena 50. Det er bolden med de egenskaber, de værdsætter og kender til fra internationale turneringer. Dermed opnår spillerne de bedst mulige forberedelser til deres konkurrencer.

I Badminton Danmark er vi yderst tilfredse med boldens holdbarhed og generelle kvalitet. Yonex bolden giver os optimal træning for dansk landsholdsbadminton.

Finn Trærup-Hansen, Sportschef

Yonex | Scansport A/S | Tinvej 3 | 3060 Espergærde | 4913 0013 | info@scansport.dk